x
Carmon: Tålmodighed

Carmon
Tålmodighed

Dum musik, du kan smadre dyre ure til

GAFFA

Download / Universal Music Group
Udgivelse D. 27.09.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Køb, køb, køb! Sælg, sælg, sælg! “Sidechick”-rapperen Carmon køber biler, ure, letbenede kvinder, der har “kuløren fra Maldiverne” med den ene hånd, mens han med den anden sælger sig selv til lavestbydende og sælger “hundredtyve slasker direkte fra Marokko”. 

Hitmageren Nicki Pooyandeh står for en stor del af produktionen, og alt er, som hitlisten foreskriver: forsimplede falske synthguitarer og en dyb bas agerer bund på de autotunede tracks om pengene, gaden og loyaliteten. Og så et lille drys af eksotiske fraser og henvisninger til mafia-bossen Salvatore "Totò" Riina. 

Populære danske rappere som Sivas, Stepz og Kesi kommer forbi og øger flere steder kvaliteten på Tålmodighed. Jamaika overtager roret på “Satset”, mens Stepz råber “GANGGANGGANG” på det beatskiftende titelnummer og gør Carmon overflødig. “Varm” viser lidt mere bid fra rapperen, der som flere andre kolleger har skruet gevaldigt ned for gangsta-rappen og slebet kanterne ned for at blive spiselig. Det kræver en vis mængde tålmod at gennemføre Carmons debutlangspiller i et hug – og du bliver ikke klogere på rapperen i processen. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA