x

Juju Bell
Love Is for the Cool

Uskyldig popmusik skåret ud i pap

GAFFA

EP / Eget selskab
Udgivelse D. 11.10.2019
Anmeldt af
Kristina Grønning

Københavnske Gerda Odgaard, som professionelt går under aliasset Juju Bell, er aktuel med ep’en Love Is for the Cool. De fire sange, der tilsammen udgør popmagerens andet udspil, er letfordøjelige og ligetil, både på godt og ondt.

Alle sangene er centrereret omkring catchy musikalske temaer og grooves, som melodierne vedvarende snor sig omkring. Titelnummeret åbner ep’en med himmelstræbende synth og en legende og smidig melodi. I ”Bring Me Down” er det staccato synth-strygere såvel som det mystiske bas-tema, der leder sangen på vej, dog til et forholdsvis statisk udgangspunkt.

Den nedbarberede og drømmende førstesingle ”Satellites” er mere dynamisk og progressiv end resten af sangene, hvilket pynter på udspillet.

Love Is for the Cool består af simple og uskyldige popkompositioner. Med Odgaards fine vokalpræstationer og sangenes distinkte temaer ligger der uden tvivl et stærkt potentiale og dulmer. Odgaard forstår at skrive popsange, der er skåret helt ind til benet. Men med det statiske udtryk mister ep’en desværre en smule momentum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA