x
Sarah Klang: Creamy Blue

Sarah Klang
Creamy Blue

ANMELDELSE: Den smukkeste skilsmisse-serenade længe

GAFFA

Album / Pangur Records
Udgivelse D. 25.10.2019
Anmeldt af
Nanna Frank

”The saddest girl in Sweden” er den 27-årige sangerinde Sarah Klangs tilnavn på den anden side af Øresund. Og dette renomme lever hun i den grad op til på sit andet album Creamy Blue.

Albummet bliver omtalt som et skilsmissealbum. Det undersøger de forskellige aspekter af et brud, hvilket naturligvis gør, at det er proppet med triste popsange.

Som et kærlighedsbarn mellem Adele og Kate Bush tager Sarah Klang os med gennem et inderligt album præget af storladne ballader og stærke vokalpræstationer, der hjemsøger lytteren selv efter albummets sidste tone. Desværre er det bare sjældent, at det når helt ind i hjertekulen for at rumstere.

”Between the Lines” og ”Call Me” er lige ved at være der, mens titelsangen ”Creamy Blue” og ”11:11” nærmest er magiske elverhymner, der lokker dig ind i et rum, hvor tårerne bliver nødt til at falde.

I et genremix af vintage countrypop og americana bærer Sarah Klangs grandiose vokal albummet sikkert i havn, men når det er sagt, kan og bør det gøres bedre, når talentet er så stort som Klangs.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA