x
School of X: Destiny

School of X
Destiny

Lækker, lo-fi bubblegum-indie-rock

GAFFA

EP / Tambourhinoceros
Udgivelse D. 15.11.2019
Anmeldt af
Jens Dræby

Der, hvor Faded. Dream. var mørk, kontrolleret og cool, er Destiny blød, livlig og lystig, men stadig i et koncentreret lille indie-univers af skæve vokaler og ydmyg produktion. Rasmus Littauer mangler enten en lyd, der kan udfoldes til mere end bare en ep, eller også ønsker han resolut som Dev Hynes eller Toro Y Moi at lege for evigt i de små indfald.

Den anden ep fortæller mere en historie med "I'll Never Be Ready" og bedragerisk lo-fi-åbning, der skaber et indtryk af en afrundet produktion, trods meget få og enkle virkemidler. Fortællingen udvides med titelnummeret og når et flot klimaks på den største ørehænger, "Rodeo". Med Destiny er udtrykket ydmygt med sin umiddelbare og lidt skingre sangstemme, der dog alligevel leverer nogle bedrøvede, men blærede tekster.

Som en typisk indie-film stikker kanterne ud, og det er tilfældigt, om det gavner projektet med eksempelvis den stride vokal og det hurtigt overståede spanske outro-nummer. Det er derimod Littauers tydelige talent for at skrive gode pop-melodier med simple virkemidler, der fylder ep'en helt ud på tværs af syv korte skæringer.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA