x
Ringo Starr: What's My Name

Ringo Starr
What's My Name

Ringos hyggerock og peace and love på vej mod de 80

GAFFA

Album / Roccabella
Udgivelse D. 19.10.2019
Anmeldt af
Henrik Friis

På vej mod de 80 år indspiller og turnerer Ringo Starr i et tempo, som var han 50. Ikke fordi hitlisterne skal plejes – den tid er ovre – men fordi han og vennerne hygger sig i hjemmestudiet og samtidig bruger resultatet som visitkort til turnéerne.

Nuværende og tidligere medlemmer af hans All-Starr Band som Joe Walsh, Totos Steve Lukather og Dave Stewart er med til at promovere Ringos evige budskaber om ”Peace And Love” og "Life is Good". Og den stak sange slipper han bedst fra – bl.a. med en pæn færdiggørelse af Beatles-kollegaen John Lennons smukke skitse "Grow Old With Me" – med Paul McCartney på bas og kor – og især den godt drivende sentimentale rocker "Send Love Spread Peace". Nok pladens virkelige højdepunkt.

Modsat lyder internetbashingen i groovy "Gotta Get Up to Get Down" mest som indforstået gammelmandsbrok, og den gamle Beatles-cover og Lennon-stjernestund Money – med muted Ringo-vokal – er tæt på tæer-krummende. Men sådan er Ringo jo, og det er sgu svært ikke at holde lidt af hans onkel-hygge-rock og positive sind alligevel. Så en lille ekstra stjerne – i anledning af julen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA