x

Judy Mowatt
Sing Our Own Song

Judy Mowatt: Sing Our Own Song

GAFFA

Album / Shanachie
Udgivelse D. 12.08.2003
Anmeldt af
Henrik Bæk

JUDY MOWATT:
'Sing Our Own Song'
Shanachie/Worldbeat
Ligesom tilfældet med Rita Marleys 'Sings Bob Marley & Friends', der ligeledes er anmeldt denne måned i Gaffa, så er Judy Mowatts nyeste album 'Sing Our Own Song' en genudgivelse af tidligere udsendt materiale på Shanachie Records. De 12 numre på albummet er samlet fra titlerne 'Black Woman', 'Love Is Overdue', 'Look At Love', 'Only A Woman' og 'Working Wonders', og består af en del coversange, heriblandt UB40s anti-apartheidsang 'Sing Our Own Song' og Bob Marleys hyldest til Rastafari 'Jah Live' samt en række af Judys egne kompositioner, blandt andet hendes til dato største radiohit 'Screwface'. Musikalsk befinder vi os i den tunge ende af skalaen, idet en række af Jamaicas bedste studiemusikere oplagt medvirker, heriblandt Sly & Robbie samt tidligere og nuværende medlemmer af The Wailers.
For et par år siden lagde Judy rastadoktrinen på hylden til fordel for kristendommen og blev dermed den måske til dato mest kendte reggaesangerinde, der bekendte sig til kristendommen. Siden da har hun medvirket på et par opsamlingsalbum med andre kristne reggaekunstnere, men hun har endnu sin pladedebut som kristen til gode.
'Sing Our Own Song' er et udmærket album med en glimrende sangerinde, men er måske overflødig, hvis man i forvejen har LPerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA