x
Benjamin Gibbard/Andrew Kenny: Home EP

Benjamin Gibbard/Andrew Kenny
Home EP

Benjamin Gibbard/Andrew Kenny: Home EP

GAFFA

Album / Morr Music
Udgivelse D. 13.01.2005
Anmeldt af
John Fogde

Post Parlo har udgivet en stribe såkaldte split-ep'er med fællestitlen Home, hvor to forskellige kunstnere har indspillet akustiske sange på samme plade. Tidligere har Conor Oberst fra Bright Eyes og Britt Daniel fra Spoon udgivet sammen, og nu er turen kommet til Ben Gibbard (Death Cab for Cutie) og Andrew Kenny (American Analog Set).
Ep'en er delt op, så man først får fire Gibbard-sange og derefter fire Kenny-sange. Men ganske interessant er Choir Vandals skrevet af Andrew Kenny, men fremført af Ben Gibbard, og det omvendte gør sig gældende for sangen Line Of Best Fit.
Ikke overraskende er sangene skrevet og fremført af Gibbard de stærkeste. Han har i både DCFC og sideprojektet The Postal Service vist sig som en fremragende sangskriver, og specielt første skæring – You Remind Me Of Home – er fuldt på højde med tidligere indiepop-perler.
De resterende fire sange er ganske glimrende, men desværre ikke helt af samme standard. Det gør, at denne udgivelse er et lidt ujævnt kuriosum, der primært henvender sig til fans af Ben Gibbard.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA