x
Duncan Lloyd: Seeing Double

Duncan Lloyd
Seeing Double

Duncan Lloyd: Seeing Double

GAFFA

Album / Warp Records
Udgivelse D. 06.10.2008
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Duncan Lloyd spiller til dagligt guitar i Birmingham-bandet Maxïmo Park, der er bedst kendt for deres energiske og dansable rockmusik, men på sin solodebut lægger Lloyd danserocken på hylden og tager fat i et udtryk, der på en gang er både mere afdæmpet og poppet.
Seeing Double er således både underspillet rockende i You Are Partly To Blame og lo-fi- skramlet og poppet i den eftertænksomme 3 Times Over. Lloyd er ikke den store sanger, men det taler her klart til hans fordel, idet der er en punket charme over det lidt snøvlende vokalarbejde i de fleste af numrene.
Bortset fra trommerne, hvor Tom English spiller på otte af pladens ti numre, har Lloyd selv indspillet samtlige instrumenter, og det er der kommet en charmerende lille godbid af en plade ud af. Den dybe tallerken genopfindes ikke, og pladen har ikke samme smittende energi som eksempelvis A Certain Trigger, men mindre kan bestemt også gøre det. Seeing Double skal nok gøre sig godt på de efterårsdage, hvor man trænger til et melodisk løft.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA