x
The Dears: No Cities Left

The Dears
No Cities Left

The Dears: No Cities Left

GAFFA

Album / Bonnier Amigo Music
Udgivelse D. 01.02.2005
Anmeldt af
John Fogde

Det er ikke hver dag man hører et canadisk band dybt inspireret af 90'er-britpop med en sort forsanger, der lyder som et kryds mellem Damon Albarn og Morrissey. Men lytter man til den seneste plade fra The Dears, er det meget svært at komme udenom, at langt de fleste sange lyder, som om de hører til på Parklife eller This Is Hardcore.
The Dears’ Murray Lightburn er blevet kaldt "den sorte Morrissey", men desværre ejer han ikke samme vid og bid som sit idol. Hans sange er heller ikke just perfekte tre minutters popsange, men derimod lange, atmosfæriske og gennemarrangerede kompositioner. Det betyder, at No Cities Left er en flot og stemningsfyldt plade, men desværre mangler den i høj grad nogle iørefaldende popsange, man kan synge med på, når pladen er rindet ud.
Lost In The Plot, den meget The Smiths-agtige Don’t Lose The Faith og Never Destroy (minus den forfærdelige slutning), er det tætteste, vi kommer på højdepunkter på en plade, der primært henvender sig til folk, der elsker Blur eller aldrig har hørt dem, og derfor ikke vil blive frustreret over lighedspunkterne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA