x

Krayzie Bone
Thug On Da Line

Krayzie Bone: Thug On Da Line

GAFFA

Album / Loud / Sony Music
Udgivelse D. 08.10.2001
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Bone-Thugs-n-Harmony. Enten elsker man dem, eller også hader man dem som pesten. Der er ingen gylden mellemvej. Men én ting er sikkert: de er meget bedre, når de er samlet som en gruppe, end de er hver for sig på deres tvivlsomme solo-projekter.
Krayzie Bones andet solo-album, Thug On Da Line, er da også lysår fra de kvalitative højder, BTNH har opnået på deres fire album, inklusive deres seneste, meget oversete BTNHResurrection.
Men selvom der er for mange ligegyldige “we-thug-motherfuckers”- agtige skæringer med Krayzies crew Thug Line på solo-albummet (seks af de 20 sangtitler indeholder ordet “thug”!), har det sine øjeblikke. Krayzie har som bekendt et behageligt sing-songy flow, og dette træder især meget fint i kraft på numre som Ya’ll Don’t Know Me, Can’t Hustle 4 Ever, Time After Time og det Neptunes-producerede up-tempo I Don’t Know What med Kelis. Bedst er dog Hard Time Hustlin’, som gør brug af et Sade-sample på en kløgtig og meget kreativ måde.
Krayzie Bone rammer dog oftere ved siden af, end han rammer plet, og albummet får mest af alt lytteren til at ønske, at Bone-Thugs-N-Harmony snart finder sammen i studiet igen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA