x

Hjörtur
To My Future

Hjörtur: To My Future

GAFFA

Album / Around The Corner
Udgivelse D. 08.10.2001
Anmeldt af
Peter Widmer

Andet album fra den herboende islandske Hjörtur, der har en længere karriere bag sig som producer og musiker. Hjörtur har for eksempel produceret Voss/Torp-projektet Den Store Lysfest fra 1987 flot, og har indspillet med navne som Lars H.U.G. og Love Shop.
Den tolv numre alt for lange ”engelsk”-sprogede To My Future er et decideret solo-projekt. Hjörtur står for alt, inklusive det fine cd-hæfte. Hjörtur er blandt andet påvirket af Tom Petty, som det høres på den bovlamme Hey, Hey, Can You Hear Me? Resultatet af Hjörturs anstrengelser er i det hele taget yderst ringe. Bortset fra den acceptable Where Ever You Are (hvad med Wherever?!), er materialet aldeles søvndyssende.
Tekstmaterialet er én stor, pinligt plat kliché-hob, og Hjörtur skraber ofte bunden med det rene vrøvl som ”Mrs. Jones, you’ve done a very good job on her.” = ”Fru Jones, De har virkelig smadret hende totalt” i Major Jones. Så er der klassikeren ”…loosing…” i stedet for losing i Set Me Free, etc. Bør undgås for enhver pris.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA