x
Kylie Minogue: Fever

Kylie Minogue
Fever

Kylie Minogue: Fever

GAFFA

Album / Parlophone / EMI-Medley
Udgivelse D. 09.10.2001
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den selvbestaltede australske popprinsesse er en driftig kvinde, der trods utallige op- og nedture altid er kommet igen. Efter sidste års store succes Light Years er hun lynhurtigt på banen igen med det discopumpende Fever. Her sukker og stønner hun sig gennem den ene klamme discoslasker efter den anden.
Fever har på ingen måde fat i den perlende friskhed, der trods alt var over den veloplagte Light Years. På albummet lyder hun til fulde som den tidligere fotomodel, der forsøger at få udseendet til at synge et par ekstra sange. Lidt ærgerligt i betragtning af, at Kylie Minogue kan andet end at se fræk ud. Hun er en solid sangerinde, der med de rigtige melodier i munden har et fint poppotentiale. Det hører man bare ikke noget til på Fever, der er en genoplivning af den ellers selvdøde dåsedisco, som Madonna i en fjern fortid vred hofterne til, og Cher stadig kan tjene penge på.
Fever har sat fjernbetjeningen på discoretro og givet den et klinisk snit, hvor Kylie Minogues anstrengte støn har svært ved at lyde sexet i en iskold lyd, som ellers kun benyttes af amerikanske teenagebands. Sangfuglen har måske vind i de store mediesejl, men musikalsk er hun blevet taget af en tilfældig kastevind.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA