x
Sascha Dupont: Den Anden

Sascha Dupont
Den Anden

Sascha Dupont: Den Anden

GAFFA

Album / Musicfiles
Udgivelse D. 30.09.2001
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Der er masser af søde smil på Sascha Duponts andet album, der har fået den opfindsomme titel Den Anden. Der er nu ingen tvivl om, at det er hende Sascha Dupont fra tv-programmet Hit Med Sangen, alle de andre tv-programmer og ugebladene. På Den Anden har Sascha Dupont fundet den danske sang frem og hældt et par liter sød glasur ud over sangene. Hun fremstår nu som den rene danske poptone, der med mellemrum materialiserer sig hos unge danske sangerinder. Der er derfor en solid blanding Dodo og Alberte over dette danske smil, som Sascha Dupont giver anonyme smagsprøver på.
Væk er den bilde udgave af Sheryl Crow, som på debutalbummet afslørede en sangskriver, der tilsyneladende havde ambitioner om at tilføre den danske mainstream-rock lidt personlighed og karakter.
Men nu synes Sascha Dupont altså, at det søde danske smil skal frem i hendes eget lille sangunivers, og det gør hun da også helt godt på Den Anden. Sangene er både iørefaldende og let fattelige. Samtidig synger Sascha Dupont sig ubesværet gennem det danske sprog, der falder naturligt i hendes smilende mund. De ord, der undslipper smilet, har det dog bedst med at være usagte, og her slægter Sascha Dupont atter den danske poptradition på. En helt igennem fin og hamrende ligegyldig udgivelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA