x

Beth Hirsh
Titles and Idols

Beth Hirsh: Titles and Idols

GAFFA

Album / !K7 / VME
Udgivelse D. 06.11.2001
Anmeldt af
Peter Studstrup

Den syngende lyd af klart rislende kildevand har alle dage været en eftertragtet kvalitet og vare inden for popmusikken. Den rene og uforfalskede lyd af stemmen behager de fleste ører, og generer de få. Sangerinden Beth Hirsch har denne stemme, hvilket hun til fulde er bevidst om. Hendes debut-album fra sidste år var derfor kun hendes stemme akkompagneret af en akustisk guitar, og Beth Hirsch blev udråbt til et kommende håb inden for folk-genren.
Men på Titles And Idols har Beth Hirsch bevæget sig ind i det elektroniske lydlandskab og i et meget velplejet og køligt lydunivers, er det stadig Beth Hirschs stemme, som er det absolutte fikspunkt. Mest imponerende er måske Beth Hirschs stemmekontrol, hvor hver en enkelt tone er tydeligt planlagt. Derfor formøbler hun også lidt dette naturtalent, fordi ferskheden bliver meget fremherskende på Titles And Idols, der ganske enkelt mangler lidt melodisk skævhed, som kunne give de forfinede kompositioner en form for naturligt liv. Titles And Idols tripper for stilfærdigt på stedet.
Al respekt for en sangerinde, der virkelig tør lade vokalen stå alene, men i dette tilfælde ville den kun vinde på, at have noget mere at spille op imod.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA