x

diverse kunstnere
DK Phluids

diverse kunstnere: DK Phluids

GAFFA

Album / ROSA
Udgivelse D. 01.10.2001
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

DK Phluids er en kompilation bestående af 12 cuts (udvalgt fra indsendt materiale af Phluids, DJ Noize, H. Winther (Kongehuset) og Jakob Domino) af danske acts som rapper på engelsk. Den er lavet for at gøre pladeselskaber rundt omkring i verden opmærksom på, at dansk rap har noget at byde på.
Static & Natill starter showet med et superfresh track ved navn “50/50', og leverer derved et af pladens bedste momenter. Baya står for det mest hitpotentielle nummer med det fremragende “Stop, Look, Listen”, og Freddie Nuker fyrer den grundigt af med det energiske “Ready to Blow”. Pladens måske bedste nummer kommer fra Top Notti og hedder ”Verbal Kickazz”. Her tagteamer Illah Live, Nappion og Dierect sig i gennem et meget simpelt, men effektivt track.
Selvom mange af de mc’s som spytter på “Phluids” klarer sig godt, og der er solide skæringer at finde, kunne man dog godt savne lidt mere grundige og ikke mindst varierede produktioner. Hele affæren er lige en tand for NY-inspireret og man kunne godt ønske sig nogle lidt mere overraskende beats.
Dog er der ingen tvivl om, at ”DK Phluids” ulmer af potential


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA