x

Sting
All This Time

Sting: All This Time

GAFFA

Album / Universal
Udgivelse D. 03.11.2001
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det er intimiteten og det personlige udtryk, der er i absolut fokus på Stings livealbum …All This Time, som er indspillet på den skæbnesvangre dato den 11. september 2001. Koncerten er indspillet foran et lille publikum i Stings hjem i Italien, og var oprindeligt tænkt som en direkte webcast og liveindspilning. Sting og hans band gik på og spillede sangen Fragile, hvorefter der blev slukket for webcasten. Bandet valgte at fortsætte koncerten, og Sting har altså også valgt at udsende lydsporet.
Men den ekstremt fintfølende Sting har klogeligt nok ladet sine fine sange føre ordet og holdt albummet fri for utidige følelsesudbrud.
Det intime koncept har aldrig ligget Sting fjernt, og hans elegante popsange bevæger sig hjemmevant i disse rammer, hvor Sting for alvor får lov til at synge sine inderste følelser ud om både klodens skrøbelighed og kærlighedens smertende piskesmæld. Føleriet bliver vi på ingen måde skånet for, men det hører sig ligesom til hos Sting.
Smukkest folder …All This Time sig ud, når det fremragende orkester tager teten og giver sig i kast med de mere jazzorienterede arrangementer, der altid har stået Stings hjerte nær. Og er man typen, der falder i svime over 'hjerte rimer på smerte' og synes, at Stings økopolitiske budskab er verdens frelse, så er julen reddet med …All This Time.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA