x
Mick Jagger: Goddess In The Doorway

Mick Jagger
Goddess In The Doorway

Mick Jagger: Goddess In The Doorway

GAFFA

Album / Virgin
Udgivelse D. 19.11.2001
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Der er en vis sandhed i det gamle udsagn om, at der aldrig gror mos på en rullesten. Med sit fjerde soloalbum viser rullestenen Mick Jagger nemlig, at han stadig er helt oppe i omdrejninger. Goddess In The Doorway er et sprællevende udspil, hvor Mick Jagger imponerer med en række solide sange, der nok giver plads til de lidt bløde indslag, men holder ham på en mere stram rockkurs end hørt tidligere.
Mick Jagger fremstår på albummet som en ukuelig teenager, men manden kan også med rette beskyldes for aldrig rigtig at have forladt dette mentale stadium i sin altid ombuste tilværelse. Til Mick Jaggers forsvar skal det dog siges, at sangene på Goddess In The Doorway bærer præg af en vis livserfaring og eftertænksomhed, selvom den uforpligtende fest stadig står nærmest for.
Men Goddess In The Doorway er også et musikalsk rodet kluddetæppe, fordi Mick Jaggers virkelyst er for åbenlys og ikke lige sådan at tøjle. Samtidig har han følt trang til at invitere andre rockikoner med, så vi lidt unødvendigt skal lægge ører til Bono og en Lenny Kravitz´ supersoniske guitarlyd. Så er det langt at foretrække den rå og rustikke Mick Jagger, der måske bakkes op af Joe Perry eller Pete Townshend i en række soulfyldte rocksange. Her synger Mick Jagger røven ud af bukserne … så er det sagt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA