x

Tommy Castro
Guilty Of Love

Tommy Castro: Guilty Of Love

GAFFA

Album / Blind Pig / Amigo
Udgivelse D. 10.12.2001
Anmeldt af
Peter Widmer

Guitaristen, sangeren og sangskriveren Tommy Castro stormer frem på den brede blues-scene. Med et musikalsk udtryk, der er et ret potent, men til tider lidt for popularitetssøgende, mix af blues, soul og rock, har Castro og hans band bred appel.
Dette seneste udspil markedsføres skamløst, ved at man fremhæver, at John Lee Hooker, der sov stille ind den 21. juni 2001, medvirker. Det gør han også, men kun på åbningsnummeret Guilty Of Love. Her mumler Hooker et par ord hist og pist, og dét er alt. Det er altså ikke på grund af John Lee Hookers bidrag, at denne cd måske skal anskaffes.
Der er flere gode skæringer at glæde sig over. For eksempel den rå boogie Shakin The Hard Times Loose, det funky instrumentalnummer Naugahyde eller den latin-påvirkede I Ain’t Gonna Make That Call med listigt orgel og smægtende saxofon.
Som helhed er materialet dog for tyndt og mangler de melodiske kvaliteter, en cd som den udmærkede Right As Rain indeholder, og som er en langt bedre investering end dette album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA