x

UGK
Dirty Money

UGK: Dirty Money

GAFFA

Album / Zomba
Udgivelse D. 03.12.2001
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Pimp C og Bun B er aktuelle med deres fjerde album “Dirty Money”, og herpå er der fanme noget rigtigt southern shit at finde. Albummet sporter nogle nice laid-back produktioner af N.O. Joe og Pimp C samt UGK’s afslappede superfede flows.
“Let Me See It” indleder albummet på fin vis med et hypnotiserende guitar-riff og herfra og 6-7 numre frem går det egentligt forbløffende godt for UGK. “Ain’t That A Bitch” med Devin The Dude gør brug af et cooool Johnny Guitar Watson sample mens de tre MC’er spytter om ting som er en “bitch.” “Gold Grill” featuring Eightball & MJG er lidt mere bouncy og handler om guldtænder! (hvorfor ikke?). På “Don’t Say Shit” får UGK besøg af Big Gipp fra Goodie MOB og gi’r den hele anti-playerhater-armen.
Albummet begynder dog at tynde lidt ud hen imod slutningen med uinteressante numre som “Like a Pimp” og “Pimpin Ain’t No Illusion.” Disse numre lever ganske enkelt ikke op til de standarder som ovennævnte numre har sat. Dog er der et fint moment til slut med bonus tracket “Money, Hoes & Power” (med Jermaine Dupri).
Med “Dirty Money” leverer Underground Kingz et særdeles vellykket album som alle der er nede med Dirty South vil sætte pris på. Dem som ikke er, burde tjekke det ud alligevel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA