x

T.I.
I'm Serious

T.I.: I'm Serious

GAFFA

Album / Arista / BMG
Udgivelse D. 11.12.2001
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Dirty South har tjek på det! Sådan er det bare. Der er et eller andet ved den dér tykke accent og laid back attitude, som passer forbandet godt til hiphop. Og så er det forbløffende, så mange fede album og lovende nye artister, som konstant strømmer ud af sydstaterne.
T.I. fra Atlanta er på gaden med sin debut I’m Serious Dette er et yderst solidt album, som byder på en pæn del coole tracks som bl.a. det reflekterende Still Ain’t Forgave Myself (albummets bedste skæring), de Neptunes-producerede (hvis man er til den slags) I’m Serious og What’s Your Name? samt det humoristiske I Can’t Be Your Man - der er nok at vælge imellem.
I’m Serious’ største kvalitet er dog T.I. selv. Han er ganske enkelt en nice MC med et fedt, enkelt og hårdtslående flow og noget at byde på rent lyrisk.
Selvom T.I. for det meste rammer plet på sin debut, skyder han dog også ved siden af med numre som Hands Up, At The Bar og Heavy Chevys.
Ikke desto mindre er I’m Serious en mere end lovende debut, hvorpå T.I. beviser sin dygtighed som MC, og at Dirty South- rappere har tjek på det!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA