x

Faith Evans
Faithfully

Faith Evans: Faithfully

GAFFA

Album / Bad Boy / BMG
Udgivelse D. 11.12.2001
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Bad Boys 'First Lady' er klar med sit tredje album Faithfully, som består dels af soul-fulde balader, dels af hiphop- inspirerede, up-tempo tracks.
Faith åbner ballet med det effektive Alone In This World, det første af i alt fem tracks, som indeholder samples fra diverse rap-numre. Dette gør brug af Biggies Who Shot Ya. Dernæst er den første single You Gets No Love, et udmærket jiggy-nummer, designet til at matche tidens R&B- standarder. Et bemærkelsesværdigt nummer er Do Your Time, hvorpå Faith forsikrer en ven i fængsel om, at hun vil “Do all your time with you”. Don’t Cry sampler OutKasts formidable Mainstream, hvilket der kommer et fint nummer ud af, som dog ikke når originalen til sokkeholderne.
Faithfully er dog plaget af lidt for mange ligegyldige tracks som bl.a. det trend-følgende, Neptunes-producerede (igen!) Burnin Up, de kedelige Brand New Man og Where We Stand samt det kiksede >I>Can’t Believe med Carl Thomas (her samples The Firms Phone Tap).
Faithfully er altså lidt af en blandet fornøjelse, men en stabil plade med lidt mere pondus og soul end det gennemsnitlige R&B- album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA