x

Lloyd Cole
ETC

Lloyd Cole: ETC

GAFFA

Album / XIII Bis Records / import
Udgivelse D. 15.11.2001
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

ETC er et blidt og behageligt sammeskrab fra Lloyd Cole gemmer og ligger sig i pæn forlængelse af den iørefaldende Love Story. Mange af sangene er da også indspillet umiddelbart efter Love Story fra 1995, der skulle blive indledningen til en længere pladepause. Stilheden fra den fine sangskriver varede indtil forrige år, hvor den fremragende The Negative så dagens lys. Et album, der aldrig nåede at udkomme i Danmark. Det råder det lille danske pladeselskab Kick Music nu bod på ved også at udsende The Negative (tak!).
Sangene på ETC har derimod ikke været luftet før, og er alle indspillet i perioden 1996-2000. At de spænder over en periode på 5 år er umiddelbart ikke til at høre, og det fortæller måske mest, at der på sangskriverfronten ikke skete de store omvæltninger hos Lloyd Cole, før han kastede sig over den langt strammere The Negatives.
Albummet bliver selvfølgelig noget løsere i det enderne, når sangene er sat sammen til lejligheden, men romantikeren Lloyd Cole fornægter sig ikke i disse overvejende akustisk orienterede sange, der alle har Coles særegne melodiske sødme. ETC hører derfor bestemt hjemme i samlingen af Lloyd Cole albums, men har du endnu ikke erhvervet dig The Negatives, så vent med ETC.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA