x

Willie Nelson
Tales Out Of Luck (Me And The Drummer)

Willie Nelson: Tales Out Of Luck (Me And The Drummer)

GAFFA

Album / MNW
Udgivelse D. 12.12.2001
Anmeldt af
Peter Widmer

Tales Out Of Luck er album nr. 117 fra det amerikanske CW-ikon Willie Nelson, der engang i midt-1970’erne var en spændende kunstner. Siden da har Nelson sprøjtet lp/cd’er ud, og det er svært at undgå at få Willie Nelsonitis med det høje produktions- og svingende kvalitetsniveau, den snart 70-årige musiker holder. De seneste par udspil fra Nelson har været lige til frisbee-samlingen, men med denne cd har Nelson igen lavet et acceptabelt produkt.
Lyden er klar, produktion står Nelson for, og samtlige ret afdæmpede tretten halvakustiske numre er skrevet af kapelmesteren. Dog spøger Jim Reeves lige lovlig meget i I’d Rather You Didn’t Love Me. Cd’ens titel holder; albummet er fyldt med velspillede tårepersere om kønnenes kamp, savn og ensomhed. Humor har Nelson dog også. Hvad med en linje som: ”When I let my mind wander, can’t trust it one minute…” fra Let My Mind Wander.
Der er især fine pedal steel- og piano-indsatser, hør blot Rainy Day Blues, men langtidsholdbar er denne cd absolut ikke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA