x
Mystikal: Tarantula

Mystikal
Tarantula

Mystikal: Tarantula

GAFFA

Album / Jive / Zomba
Udgivelse D. 22.01.2002
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Mystikal var tæt på at have fundet sin niche på sit fjerde album, sidste års Let’s Get Ready. Neptunes’ supereffektive jiggye beats gav anledning til superhittene Shake Ya Ass og Danger, mens bl.a. Earthtone III’s (Outkast og co.) produktioner matchede Mystikals særprægede flow helt perfekt.
Mystikal er nu tilbage med sit femte album, Tarantula, hvilket må siges at være en skuffelse, Let’s Get Ready taget i betragtning. E.T. III medvirker desværre ikke på albummet, men Neptunes bidrager selvfølgelig med to numre. Det ene, Bouncin Back, har et o.k. feel, mens det andet, Go Head, er sådan so-so. Ingen af dem er dog lige så vellykkede som hverken Shake Ya Ass eller Danger. Beats'ne på Tarantula er i det hele taget forbavsende livløse og lidt for uinteressante til at matche Mystikals animerede rap-stil.
Rockwilder sørger dog for et par glimrende numre, og det er stadig underholdende at lytte til Mystikals James Brown-agtige growl-rap. Det er svært at komme udenom, at han er en teknisk begavet rapper med sin helt egen stil. Dette vil altid være et plus ved Mystikals plader; man må bare håbe på, at produktionerne fremover er lidt mere fantasifulde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA