Fieldy's Dreams
Rock'N'Roll Gangster

Fieldy's Dreams: Rock'N'Roll Gangster

GAFFA

CD / Epic / Sony Music
Udgivelse D. 08.02.2002
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Rap er tidens mest succesrige, mest sælgende musikgenre, og det lader til, at størstedelen af musikindustrien vil ha’ en bid af kagen. Derfor er hiphop-elementer i dag mere end nogen sinde før allestedsnærværende i musikkens verden.
Korn-bassisten Fieldy er også hoppet på vognen og har udgivet albummet Rock'N'Roll Gangster, som altså skal forestille at være en rap-plade. Problemet er dog bare, at Fieldy hverken udviser talent for at spytte eller at skrive lyrik. Alligevel bruger Fieldy halvdelen af pladen på at prøve at bevise, at han er bad, og at han er “the dog of all dogs, you just never knew it”! Der er også en del snak om weed og sådan at finde. Og når han behandler emner som hård opvækst, kold verden og i den dur, er det ikke til at tage ham seriøst, da hans rim er så platte og søgte og hans flow så kedeligt, at man knap tror sine egne ører.
Dog rammer nogle af beats'ne noget interessant, men de kan ikke rette op på det elendige helhedsindtryk. Ingen rap-entusiast med respekt for sig selv vil kunne tage denne udgivelse seriøst; spørgsmålet er så, om Korn-fans vil kunne det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA