x

Laura Illeborg
Lidt In Love

Laura Illeborg: Lidt In Love

GAFFA

Album / Kick Music
Udgivelse D. 12.02.2002
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Trods den noget udanske titel er det svært ikke at blive lidt in love i Laura Illeborg og hendes tonerene danske sange. Som en af de få yngre sangerinder har Laura Illeborg nemlig kæmpet en stille kamp for den nordiske visetradition på vore hjemlige breddegrader. En ofte blid og henført sangtradition, som vores svenske broderfolk altid har behersket til det fuldendte, og som Lisa Nilsson på det seneste har taget under sensuel behandling.
Lidt In Love skiller sig ikke væsentligt ud fra Laura Illeborgs to forrige udspil Sværger Og Lover - der var den igen - og debuten Lyv Mig Natten Lys. Det er en løftig blanding af den rene visetradition og en lysende klar popmusik. Vokalmæssigt har Laura Illeborg fået mere tyngde, og årene har også givet de klassiske jeg-sange en større dybde. Men det er den sangbare melodilinje og det gode omkvæd, som er aksen i de ellers skrøbelige sange.
Laura Illeborg har derfor sin plads på den voksne danske popscene, som hun tilfører en tiltrængt portion originalitet på sin egen stille facon. Sangene mangler bare stadig det musikalske gennembrud, som hun lagde op til på Lyv Mig Natten Lys, og Laura Illeborg har med Lidt In Love endnu ikke helt indfriet forventningerne til hendes talent fra den lysende debut.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA