x

Ties
Ties

Ties: Ties

GAFFA

Album / Eget selskab
Udgivelse D. 13.02.2002
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

At vi lever i et musikalsk velfærdssamfund, kommer der regelmæssigt beviser på. Med en lille opsparing eller en velvillig bankrådgiver og en smule organisationstalent er det ingen sag at oprette et pladeselskab og udsende sin egen musik. Det har skabt en frodig underskov på den danske musikscene og en hel del drømme, der ville have det bedre af at blive i øvelokalet.
Helt, hvorfor debuterende Ties har følt trang til at udsende deres yderst ordinære rockmusik til et betalende publikum, fremstår som noget af en gåde ved gennemlytningen af albummet, der har meget svært ved at hænge sammen.
Bandet, der lancerer sig selv som et anti-boyband, lyder, som om de stadig står i øvelokalet og famler sig lidt frem i deres ubehjælpsomme Bruce Springsteen-øvelser. Deres musikalske slægtskab tæller også Malurt og Big Fat Snake, og på en god aften kan de måske sætte lidt gang i ølomsætningen på det lokale rockværtshus eller løfte stemningen til seminariefesten. Forhåbentlig har Ties venner og familie, der synes, det er fedt at have Ties i cd-samlingen. Ellers har anstrengelserne været fuldstændig nyttesløse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA