x

Phil Cody
Big Slow Mover

Phil Cody: Big Slow Mover

GAFFA

Album / Playground
Udgivelse D. 15.03.2002
Anmeldt af
Peter Widmer

Andet album fra den amerikanske sanger, sangskriver og guitarist Phil Cody, der fik ros for sit debut-album fra 1996. Big Slow Mover er produceret af The Wallflowers-manden Rami Jaffee og produceren og musikeren Ethan Johns. Resultatet er strålende. For eksempel lyder den sæfriske, langsomme og folk-agtige Opposition Radio og den gribende duet med Emmylou Harris, If I Needed You, som om Daniel Lanois havde haft fingeren på producer-knapperne.
Musikken lander ét eller andet sted mellem folk og rock, og der er blandt andet aner til både New Riders Of The Purple Sage, Elvis Costello og Bob Dylan. På en pudsig måde virker det hele bekendt, men alligevel nyt, og samtlige sange bærer da også Phil Codys helt eget stempel, på tekst-, vokal- og musiksiden.
Der er tryk på i Joyride, mens den fine selvbiografiske Spencer’s Song næsten slæber sig af sted med tekst og vokalforedrag i fokus. Big Slow Mover er en melodisk stjernekaster af langtidsholdbar kvalitetsmusik, man ikke bør snyde sig selv for.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA