x

Svein-Inc.
Live

Svein-Inc.: Live

GAFFA

Album / Cope Records
Udgivelse D. 15.03.2002
Anmeldt af
Peter Widmer

Vestjylland, Norge og Sverige mødes i orkesteret med det spøjse navn Svein-Inc. Svein-Erik Martinsen (guitar/vokal), Marcus Rostedt på trommer, bassisten Thomas Bang og Knud Mortensen på orgel spiller et ret vellydende selvgjort sammenkog af soul, funk, rock, en bid C&W og et stænk blues.
Orgelet er centralt i lydbilledet, og det er fedt, at der er nogen, der tør hive netop dét op af mølposen i dag. Det bruser, og det rykker i hvert fald i Knud Mortensens hænder.
Den gode, hårdtslående Born Too Late med elementer af både Hendrix og Cream er den første af cd’ens ni skæringer. Desværre holder niveauet ikke på flere af de følgende otte, men et nummer som den listige I’m The Man, der er et rent Dean-Martin-i-New-Orleans-nummer, virker.
Den blidt funky Not Aallowed har rigtig godt vokalarbejde, en fed orgel- og guitar-solo, og så er rytmegruppen velsmurt og vokalarbejdet i orden også her. Men helt op at ringe kommer denne cd nu ikke, trods mange kvaliteter. Vi ser spændt frem til næste udspil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA