x

Alfie
Word In Your Ear

Alfie: Word In Your Ear

GAFFA

Album / XL / Playground
Udgivelse D. 08.04.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Her er en sjov konkurrenceleg for musiknørder og deres venner: Man skriver en liste over bands, Alfie med rimelighed kan siges at dele stilelementer med. Den, der kan præstere den længste liste, har vundet.
Legen er ret populær i Alfies eget England, hvor journalisterne har været ved at falde over hinanden for at vinde. Ikke at undertegnede er hævet over den slags, jeg har skam været i gang med min egen liste: Stone Roses, Nick Drake, Beta Band, My Bloody Valentine, Beach Boys…
Men så mistede jeg både tålmodigheden og lysten. Alfie er nemlig dybest set deres egne, og alle sammenligninger tjener kun til at forklejne den helt særlige tilbagelænede og henkastede charme, der gør A Word In Your Ear til så gennemført behagelig en oplevelse.
Lyt blot til det henslængte kor på titelnummeret, den kantede guitarstøj i Bends For 72 Miles, hiphop-attituden i The Reverse Midas Touch, swingjazzen i Not Half, brandalarmerne i Cloudy Lemonade … og jeg kunne blive ved, men det ville der jo kun komme en ny ligegyldig liste ud af. A Word In Your Ear skal høres.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA