x

Tomas Andersson Wij
Vi Är Värda Så Mycket Mer

Tomas Andersson Wij: Vi Är Värda Så Mycket Mer

GAFFA

Album / Warner
Udgivelse D. 17.04.2002
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Thomas Andersson Wij er et af de nye svenske stjerneskud, der med en overvældende spilleglæde og et godt øre for det udsøgte poprefræn har spillet sig direkte ind i det svenske publikums hjerter. Vi Är Värda Så Mycket Mer er hans tredje album og i forhold til den flotte forgænger Ett Slag För Dig har han bevæget sig lidt bort fra den mere traditionelle singer/songwriter- tradition til fordel for en række mere elektriske og popmelodiske sange.
Trods den noget mere lyse og let iørefaldende stil på Vi Är Värda Så Mycket Mer går albummet absolut ikke på kompromis med Thomas Andersson Wijs indlysende kvaliteter som sangskriver. Den elektrificerede Thomas Andersson Wij har nemlig leveret et brag af en langspiller, der placerer ham i selskab med veteranerne Kent og den musikalske badutspringer Håkon Hellström.
Selv om brændstoffet på Vi Är Värda Så Mycket Mer er de meget åbne og ligefremme kompositioner, så banker Thomas Andersson Wijs hjerte stadig for den nedtonede sang, som det kommer frem i albummets mest enkle sange, hvor Thomas Andersson Wij synger hjerteskærende smukt i selskab med sin akustiske guitar og gør sig til sin egen lysende stjerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA