Michael Falch
Hjemveje Live

Michael Falch: Hjemveje Live

GAFFA

CD / Sony Music
Udgivelse D. 17.04.2002
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Michael Falch har besluttet at sætte den musikalske karriere på stand by. Det skal selvfølgelig markeres, når man gennem årtierne har beriget og betrampet den danske musikscene på godt og ondt. Michael Falch mener tilmed ikke, at et musikalsk punktum kan gøre det. Hjemveje Live er nemlig 'lydsporet' til den erindringsbog Hjemveje, som er udgivet samtidig. Hjemveje Live er også en opdelt dobbelt-cd, hvor bandet De Nye Rejsende medvirker på den ene, og Falch'en er solo med gæster på den anden.
På den måde dokumenterer Hjemveje Live det mest kendte af Michael Falchs bagkatalog tilbage fra tiden med Malurt, og vi belastes også med den rapkæftede entertainer Michael Falch.
Efter solokarrierens bedste album Lykkelig Undervejs fra sidste år er det en smule beskæmmende at lytte til gamle Malurt-klassikere i selskab med det lidt blodfattige orkester De Nye Rejsende og ret pinefuldt at blive udsat for publikumsudgaven af I Et Land Uden Høje Bjerge. Michael Falch har aldrig været bange for at lyde pinlig, og hatten af for det. Hjemveje er derfor et behørigt udsnit af Michael Falchs musikalske personligheder, hvor han er bedst alene med en god sang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA