x

Danko Jones
Born A Lion

Danko Jones: Born A Lion

GAFFA

Album / Bad Taste / MNW
Udgivelse D. 21.05.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Så skal vi ned til de helt grundlæggende instinkter, folkens. Det handler om reproduktion og videreførelse af slægten – sex, med andre ord – og det er bestemt ikke for børn. Det er gennemført macho og meget politisk ukorrekt.
For nu at sige det som det er, ser Danko Jones kvinder som sådan nogle uregerlige men helt uundværlige væsener, der først giver én ståpik og siden giver én the blues. Ikke just nogen dybsindig livsfilosofi; til gengæld må man lade ham, at han forstår at præsentere den på en underholdende måde.
Hvis man kan forestille sig en underlivsfikseret Henry Rollins som forsanger i Kiss, så er man godt på vej til at høre Danko Jones for sig. Hans vokal er selvsikker og karismatisk, hans riffs er kontante og træfsikre - og han bakkes glimrende op af trommeslager Damon’s usvigeligt groovy rytmer og bassist J.C.s bundsolide basgange.
Indrømmet: Til tider bliver omkvædene lidt vel pik-rockede og sangskrivningen en smule rutinepræget. Men det ødelægger ikke helhedsudtrykket, for Jones formår at kompensere med sit urokkelige cool og sit charmerende primalbrøl.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA