x

Cam'ron
Come Home With Me

Cam'ron: Come Home With Me

GAFFA

Album / Roc-A-Fella / Universal
Udgivelse D. 04.07.2002
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Cam’rom er en af de få MC’s, som ka’ det hele. Killa kan få alt, hvad han spytter over til at lyde nice; fra hardcore-tracks til det mere R&B-flavored holder han det sveeedigt! Yup, nogle har vidst det, siden han droppede Confessions Of Fire i ‘98: Cam er en af de bedste! Og nu er der stor sandsynlighed for, at de, som ikke rigtigt kender ham, vil komme til det. For Cam’ron er blevet signet til Roc-A-Fella Records og har en HOT single på gaden: Oh Boy.
Det nye album, Come Home With Me, indeholder noget af Cam’rons bedste materiale til dato. På absolutte bangere som første single, titelnummeret, Welcome To New York City m. Jay-Z o.a. er Harlemiten i topform, og på den mere smoothe side af tingene (f.eks.Daydreaming) holder han det ligeledes nede.
Albummet ville dog have haft gavn af flere solo-tracks. Cam’rons squad, Diplomats, medvirker på størstedelen af pladens materiale. Ikke at de er svage - overhovedet - men det ville være rart at høre Cam spytte 48 bars lidt oftere.
Come Home With Me er dog stadig et af årets bedste udgivelser, så næste gang du og drengene diskuterer, hvem der er den bedste MC, så husk at nævne Cam i samme åndedrag som Nas, Pac, Biggie, Pun, Rae, Ghost, Em og de andre store drenge.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA