x

Acorn
The Sicknature

Acorn: The Sicknature

GAFFA

Album / -
Udgivelse D. 01.06.2002
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Acorn har været godt med i efterhånden et pænt stykke tid. Navnligt produktionsmæssigt har københavneren stået for en portion gode beats på diverse danske udgivelser.
Acorns seneste album, The Sicknature, er nu pa gaden, og det må siges at være en blandet fornøjelse. For på den ene side er det noget kliché- præget og fyldt med amerikanske rap-banaliteter, men på den anden side er det svært ikke at respektere Acorns til tider hudløse ærlighed.
Numre som Forgive Me Then og One Day illustrerer, at Acorn er absolut bedst, når han behandler seriøse temaer. Hans evne til at skrive med stor ærlighed og overbevisning kommer klarest til udtryk på Forgive Me Then, pladens bedste nummer (også produktionsmæssigt), som nærmest fungerer som et åbent brev til Corns forældre.
En del værre går det, når Acorn følger tidens amerikanske trends og leverer club-venligt braggadocio-lir. Her er punchlines og levering ikke stærk nok, og det hele bliver lige en tand for uorginalt og kedeligt.
Det skal også siges, at Acorn rapper engelsk med en københavnsk accent, og det kan godt være svært at se bort fra, da det forstyrrer helhedsbilledet og intentionerne en del.
Men når det kommer til stykket, må The Sicknature siges at være en solid udgivelse, som indeholder masser af potentiale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA