x

The Cooper Temple Clause
See This Through And Leave

The Cooper Temple Clause: See This Through And Leave

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 22.07.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Det er bare at finde spaden frem, for de gode sange på engelske Cooper Temple Clauses debut er næsten fuldstændigt begravede under overflødige samples, skærende guitarer - og mindre gode sange.
Man skal gennem både en retningsløst søgende intro, en lovende, men mishandlet popsang og en håbløst uinteressant punkudladning, før Cooper Temple Clause for alvor viser, hvad de kan - i den stateligt slæbende rocksang Who Needs Enemies?
Derefter lysner det, med højdepunkter som den medrivende, Madchester’ske Let’s Kill Music og den indadvendt rugende Murder Song. Men der er stadig for mange meningsløse udflugter - f.eks. 555-4823, der er en halvsløj stiløvelse i Warp’et electronica, og Been Training Dogs, endnu en punkudgydelse.
See This Through And Leave er lyden af et band med en masse potentiale og en masse idéer, der har brug for at skære ind til benet - finde ud af, hvad de kan, og (især) hvad de ikke kan. Med lidt tid i tænketank eller en smule kyndig vejledning kunne Cooper Temple Clause udvikle sig til noget helt fantastisk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA