x

Green Day
Shenangians

Green Day: Shenangians

GAFFA

Album / Warner
Udgivelse D. 01.07.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Egentlig er Shenanigans vel et kuriosum af den slags, der burde forbigås med hånlatter af alle undtagen de mest dedikerede fans. 14 sange, der ikke kunne findes plads til i Green Days noget ujævne albumproduktion - med en samlet spilletid på sølle 33 minutter!
Alligevel foretrækker undertegnede næsten Shenanigansfrem for greatest hits-opsamlingen International Superhits!, der udkom sidste år. Hvorfor? Fordi den er mere overraskende, spændende og afvekslende, simpelthen.
Hvor det var en noget ensformig affære at lytte sig igennem Green Days større og mindre hits, sprudler disse B-sider af undertrykt kreativitet. Fra Desensitized's mærkværdige amok-sample over surf rock-nummeret Espionage til den garagede Don’t Wanna Fall In Love viser Green Day en opfindsomhed og bredde, de af en eller anden grund aldrig rigtig har forstået at udnytte på deres album.
Læg dertil et par fine covernumre og en håndfuld gode sange i den klassiske Green Day-stil, og så har du et kuriosum, der - nåja - næsten er pengene værd.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA