x

Weird War
Weird War

Weird War: Weird War

GAFFA

Album / Domino / MNW
Udgivelse D. 15.07.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Den amerikanske undergrund er et mærkeligt sted. Tag bare Weird War, et sammenrend af medlemmer fra Royal Trux, The Make-Up og Love As Laughter: Mage til syret og sammensat band skal man lede længe efter.
Når de ikke rocker som Rolling Stones er de funky som Funkadelic, moody som Velvet Underground, dekadente som New York Dolls, psykedeliske som 13th Floor Elevators ... Fortsæt selv. Så længe det har noget med de sene tressere eller halvfjerdserne at gøre, kan du næsten ikke gætte forkert.
Det er løst, eklektisk og ganske unikt - men det er også lidt skuffende, medlemmernes herkomst taget i betragtning. Weird War har slet ikke samme fandenivoldske drive som Royal Trux og - hvad der er endnu mere ærgerligt - hverken samme intensitet eller samme mørke kant som The Make-Up.
Det lyder ikke, som om Weird War rigtig har lagt deres sjæl i Weird War. Det lyder snarere, som om de har haft en lille hyggelig og uforpligtende komsammen i studiet, der så for skams skyld er kommet et album ud af. Og det er lidt for tyndt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA