x

Raul Malo
Today

Raul Malo: Today

GAFFA

Album / BMG
Udgivelse D. 24.07.2002
Anmeldt af
Torben Holleufer

Da The Mavericks for nogle år siden tæppebombede satellitkanalernes reklameflader, endte det hele med en Grammy for den sorgløse blanding af halvtredserrock, boogie, pop og salsa i ligelige doser. Frontfigur var Raul Malo, som nu har begået et af de værste album hørt længe.
Med tekster så tåkrummende pinagtige i deres amerikanersøde forudsigelighed og melodiforløb hevet direkte op af skraldespanden, så vil end ikke en feberredning fra de stakkels folk, som skal markedsføre rædslen, kunne udviske smagen af et album, som er en hån mod publikum. Jeg har hørt hele albummet. I de fyrretyve minutter blev den danske sommer gold som Sahara. Selv min datter kom ind og klagede.
Her er eksempler på hæderlig salsapop, som den sprøjtes ud på hele den amerikanske østkyst, men de engelsksprogede tekster er direkte lummert lavpandede, og når der skiftes til spansk, lyder Malo som det, han er: En ikke alt for talentfuld pseudo-soñero, som bør takke den katolske gud og BMG’s dygtige markedsføring for, at undertegnede og kolleger overhovedet sidder og anmelder dette bras.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA