x

Tomas Ledin
Hele Vägen

Tomas Ledin: Hele Vägen

GAFFA

Album / Warner
Udgivelse D. 16.08.2002
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den svenske popveteran Thomas Ledin ved nok, hvordan en slagkraftig popsang skal skrues sammen. Det er hans popularitet i vores melodiglade broderland et syngende bevis på. Forrige år anskaffede 260.000 svenskere sig hans opsamlingsalbum Festen Har Börjet, og nu er han klar til atter at indtage de svenske hitlister med nyt materiale.
Hele Vägen lægger ikke noget nyt til Thomas Ledins musikalske karriere, men han er nu sjældent hørt lige så veloplagt som på dette både ordinære og helt betagende album. Ingen tvivl om at vores hjemlige Ledin-wannabies Thomas Helmig og Poul Krebs har luret ham et par gedigne tricks af. Thomas Ledin gør det nemlig aldrig sværere, end det er, og nærer ikke noget ønske om at skabe stor kunst. Han vil blot synge sin sang, hvilket han gør uimodståeligt overbevisende.
Lige bortset fra et par højstemte øjeblikke er Hele Vägen spækket med smittende poprock, der bobler over af træfsikre hooklines. Sangene på Hele Vägen hører til den letbenede del af repertoiret, men de er alle sunget med en overbevisende kraft, der får det bedste frem i de svenske gloser, og med Thomas Ledins sikre håndelag er dette pop på ægte svensk maner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA