x
The Ark: In Lust We Trust

The Ark
In Lust We Trust

The Ark: In Lust We Trust

GAFFA

Album / Virgin
Udgivelse D. 26.08.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Sange så storslåede og dramatiske, at det tangerer rockopera, tekster om at ville dele alle sine sygdomme med sin elskede – og sære, campede outfits. The Ark går konsekvent til ekstremer, og det er langt hen ad vejen deres charme.
Deres glam-krydrede pop/rock er for så vidt ikke exceptionel, og deres sange er ofte meget enkelt strukturerede. Til gengæld er de iørefaldende og underholdende, og de leveres effektfuldt – komplet med strygere, blæsere og store kor.
Desuden har svenskerne i Ola Salo en karismatisk, selviscenesættende og meget fascinerende frontfigur – der også som tekstforfatter er helt sin egen. Hans skiftevis dramatiske og intime vokal gør beretningerne om at ville være far, selv om man er bøsse (Father Of A Son), om at ville være jomfru igen (A Virgin Like You) og om at konfrontere feminister (Tired Of Being An Object?) tragikomiske og fængslende.
In Lust We Trust rummer måske ikke de store dybder, og dens appel varer næppe evigt, men den er en sjov og lystfyldt oplevelse nu og her. Og sådan nogle skal man jo heller ikke gå af vejen for.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA