x

James Taylor
October Road

James Taylor: October Road

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 19.08.2002
Anmeldt af
Peter Widmer

Den amerikanske singer/songwriter James Taylor lp-debuterede i 1968 med et brag. De to følgende album var også af høj kvalitet, men siden 1971 har James Taylors omfangsrige produktion været af mellemkvalitet. Et virkeligt pletskud er dog dobbelt-cd’en James Taylor Live fra 1993.
Fraseringerne, den bløde stemme og den melodiske tæft kan man ikke tage fra manden, og dé holder endnu. Taylor har desuden altid hyret nogle eminente medspillere, og denne cd er ingen undtagelse, blandt andre medvirker Steve Gadd på trommer.
James Taylor står for de fleste af albummets tolv numre, der er flot produceret af Russ Titelman med lækker lyd. Der er et par gode skæringer som October Road med Ry Cooder på guitar, den lettere luskede Raised Up Family og den latin-inspirerede Whenever You’re Ready. Desværre er de fleste numre nysselige grænsende til det kedsommelige, og flere sange er sovset ind i uklædelige strygertoner. October Road hører ikke til blandt James Taylors bedste, men fans vil elske denne cd.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA