x

Black Coffee Blues Band
Black Coffee Blues Band

Black Coffee Blues Band: Black Coffee Blues Band

GAFFA

Album / DixieFrog / BonnierAmigo
Udgivelse D. 19.08.2002
Anmeldt af
Peter Widmer

Når man har så mange jern i ilden og medvirker på så mange cd’er som newyorker-blues-guitaristen, -sangeren, -sangskriveren, -produceren med mere Popa Chubby, så må der være en smutter indimellem. Dette projekt er et af dem, selvom denne udgivelse ikke er direkte dårlig.
Black Coffee Blues Band er et fritidsorkester, der har bestået siden 1993. I dag består bandet af de sprælske guitarister Popa Chubby og Arthur Neilson, Chubbys kone Galea på bas og vokal og Dimitri på slagtøj. På denne cd medvirker desuden Steve Holly på trommer.
Cd’en består af soul-, rock-, blues- og country-cover-numre, og bandet tænder og slukker med gode udgaver af to blues-numre: Junior Wells-klassikeren Messin’ With The Kid, og Muddy Waters-nummeret Blow Wind Blow. Neil Youngs Motorcycle Mama får et ordentligt hug, og virker. Det gør See See Rider også, trods Galeas ret svage vokal. Andre numre er derimod uheldige. For eksempel er I Can Tell ret kraftløs. Black Coffee Blues Band fungerer dog alt i alt ganske godt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA