x

Taxiride
Garage Mahal

Taxiride: Garage Mahal

GAFFA

Album / Warner
Udgivelse D. 28.08.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Taxiride er enhver A&R-mands drøm. De kan spille spade med drengene og synge kor med pigerne, de kan være vrede det ene øjeblik og smægtende romantiske det næste - og de ser godt ud på en rå og upoleret måde. De er lige dele rockgruppe og boy band, og hvis det ikke er en oplagt opskrift på kommerciel succes, så har jeg ingen fremtid i pladebranchen.
Hvad den kunstneriske succes angår, står australierne imidlertid noget svagere. De er uhæmmet omkvædsfikserede i deres jagt på det store radiohit, og stilen er ikke meget mere end et blegt potpourri af postgrunge og power pop. Deres kvaliteter ligger helt og holdent i det håndværksmæssige: De spiller godt og synger godt - og en gang imellem skriver de gode sange.
Tre af de sange – Creepin’ Up Slowly, Saffron og Stronger - fungerer rent faktisk så godt, at man er tilbøjelig til at frikende Taxiride for alle anklager om kommercialisme. Det gør resten bare ikke. Så er Garage Mahal god for op til flere potentielle hits, er den til gengæld ikke mere end middelmådig som album betragtet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA