x

Aya
Galaxy

Aya: Galaxy

GAFFA

Album / MusicPeople
Udgivelse D. 23.09.2002
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Aya er et bud på en arketypisk rockmusik fra et ungt debuterende orkester. Galaxy er den rene rockmusik uden krumspring af nogen art. Det er guitar, guitar og atter guitar. Før udgivelsen havde Aya allerede opnået en hel del spilletid med radiohittet Spaceship, der med sine brusende guitarer og klare melodi lyder som noget større end et nyt københavnsk band.
Aya har dog også sine klare musikalske referencer fra et andet kontinent. Galaxy er nemlig utvetydig post-grunge i familie med Creed, Live og Lifehouse. Bandets stærke side er uden tvivl den sikre melodiske hånd. Man kan hurtigt blive lidt tung i hovedet af den megen retningsbestemte guitar, men her flyver Aya videre på deres melodiske tæppe. Der er derfor masser af potentiale i bandet, der lader til at være i gode hænder på det nystartede pladeselskab MusicPeople.
Galaxy rammer helt sikkert også et behov hos den mere ungdommelige del af det danske publikum, der tænder på de nye amerikanske navne og måske synes, at navne som Kashmir og Tim Christensen er blevet en tand for følende og eftertænksomme. For Aya er der kun én vej, og det er ligeud og fremad.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA