x
Sub-Sui: Reality Insane

Sub-Sui
Reality Insane

Sub-Sui: Reality Insane

GAFFA

Album / Sub-Sui Single Label
Udgivelse D. 14.10.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Alive, åbningsnummeret på danske Sub-Suis debut, lyder meget af Garbage - også for meget. Derefter bliver det heldigvis mindre forudsigeligt: Opfølgeren Everything Changes er gotisk i lyden, No One To Call er firser-pop for fuld udblæsning, Embrace (02) er nærmest en powerballade og så videre.
Men modsat hvad man kunne frygte, bliver resultatet aldrig stilforvirring - dertil har Sub-Sui simpelthen for meget musikalsk personlighed, især i kraft af forsanger Sui Birch. Det er da også erfarne musikere, vi har med at gøre: Birch har spillet med Hotel Hunger, Freya og Lovebites, og både guitarist Bjarni Olsen og bassist Jonas Gauguin er eks-Passion Orange. Det kan godt anes i det bundsolide musikalske håndværk.
Når det er sagt, kommer Reality Insane aldrig helt op at ringe: Sangene virker ofte bekendte, og Sub-Sui formår ikke helt at overbevise om, at de har noget nyt at byde på. Og så er der noget lidt anakronistisk over foretagendet - som ville Reality Insane have befundet sig bedre i de tidlige halvfemsere, end den gør i de tidlige nuller.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA