x

Zeroes and Ones
Live Without Audience

Zeroes and Ones: Live Without Audience

GAFFA

Album / Cope Records
Udgivelse D. 02.12.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Fredericias Zeroes And Ones laver ikke musik længere. De spiller kun koncerter med gammelt materiale. En af de koncerter har de valgt at indspille på debuten her, om end de har besluttet sig for at skære publikum fra. Med andre ord: Live Without Audience er lyden af et ikke-eksisterende band, der spiller for et ikke-eksisterende publikum. Lidt trist, når man tænker over det.
Zeroes And Ones kunne ellers godt fortjene et lille gennembrud med deres debut, her i Saybia-land. Deres musik besidder nogenlunde samme blanding af akustisk følsomhed og drømmende storladenhed som kollegernes, og på mange måder er den mere spændende. På sange som Last Day :-) og Last Day :-( (!) demonstrerer fredericianerne stort talent for at skabe og variere stemninger, ligesom brugen af dissonant klaver, jazzet bas og klagende violin skaber en imponerende bredde i lyden.
Problemet er så bare, at Zeroes And Ones’ melodier lige mangler den sidste tand, før de sidder i skabet. Dér er noget at arbejde med; ærgerligt, at man ikke kan slutte anmeldelsen med et optimistisk ”men giv dem et album til - så skal I se løjer!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA