x
Ms. Jade: Girl Interrupted

Ms. Jade
Girl Interrupted

Ms. Jade: Girl Interrupted

GAFFA

Album / Interscope
Udgivelse D. 27.12.2002
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Ms. Jade er en af de første kunstnere til at udgive et produkt på Timbalands nye label, Beat Club Records. Og det er jo ikke nogen hemmelighed, at Timmy har øje for talent og det magiske touch til at lave de mest fantastiske beats. Derfor er det ikke nogen stor overraskelse, at Jades debut, Girl Interrupted, er vellykket.
Timbaland står for 15 af de 17 beats på albummet, og de er hverken over eller under den fine kvalitet, vi er vant til at høre fra super-produceren. Selv om albummet starter tvivlsomt med det lidt kiksede Jade’s The Champ, får Jade og Tim hurtigt rettet op på sagerne, idet deres bidrag bliver mere og mere svedige, som albummet skrider frem. Ms. Jade får hurtigt bevist, at man sagtens kan nævne hende i samme åndedrag som de andre kvindelige sværvægtere i industrien. Numre som She’s A Gangsta, Ching Ching, Count It Off feat. Jay-Z og Really Don’t Want My Love illustrerer glimrende Jades skillz og på ny, hvor åndssvag Timbaland er til at lave beats.
Girl Interrupted er ganske enkelt et af de mest overbevisende debutalbum til at ramme markedet i et godt stykke tid. Jade kunne måske godt have ekskluderet et par tracks eller flere, men alt i alt er hun sluppet temmelig godt fra debuten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA