x
Trine-Lise Væring: Trespassing

Trine-Lise Væring
Trespassing

Trine-Lise Væring: Trespassing

GAFFA

Album / Stunt
Udgivelse D. 04.03.2003
Anmeldt af
Gro Høyer Thielst

Sjældent krydser en erfaren professionel musiker med jazz som speciale grænsen til pop og rock. Men det gør Trine-Lise Væring med sit sjette album Trespassing. Og det er en stor fryd at få en professionel moden kunstner som Trine-Lise Væring ind på området, specielt når hun udfordrer et ellers stokkonservativt felt med en fusion af pop, rock og moderne jazz.
Albummet indeholder mange stemninger, eftersom musikstilen hele tiden skifter. De melodiøse, nærmest Edie Brickell-lignende stemninger på Just Another Little Girl afløses af en rå fremtoning et par niveauer under P.J. Harvey i Mustiny & Treason, mens de jazzede indlæg optræder flere steder på albummet. Trine-Lise Væring lader konstant de musikalske eksperimenter glide ind i musikken, ligesom hendes stemme hele tiden finder ind i de forskellige lejer.
Trine-Lise Væring har skrevet materialet med en enkelt undtagelse, mens Kæv Gliemann, som blandt andet har produceret Dictes Between Any Four Walls og This Is Cool, har indtaget producerrollen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA