x
Annette Bjergfeldt: Songs For Modern Mammals

Annette Bjergfeldt
Songs For Modern Mammals

Annette Bjergfeldt: Songs For Modern Mammals

GAFFA

Album / Moose Records
Udgivelse D. 16.03.2003
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Der blev spidset ører, da det forholdsvis ubeskrevne blad Annette Bjergfeldt debuterede med albummet All That We Are. Her var en stemme og en sangskriver, der måske kom fra Danmark, men i hele sit musikalske udsyn passede langt bedre i det amerikanske. Tilmed udkom hun på eget pladeselskab uden de store kommercielle forhåbninger på hjemmefronten. Annnette Bjergfeldt har fra starten vist, at hendes musikalske karriere har det bedst i udlandet, hvilket er blevet bemærket i Amerika.
Songs For Modern Mammals fortsætter Annette Bjergfeldt den flotte sangskrivning, men denne gang med et mere poppet og universelt materiale, der har en fortryllende sødme over sig. Det skyldes ikke mindst hendes fantastiske sangstemme, der er vokset betydeligt siden debuten og ikke længere står i skyggen af Joni Micthell.
Der er et vidunderligt melodisk sus i sange som Go Now og No Ground Control, der synger og spiller sig selv, men de underliggende toner i hendes mere lavmælte dramaer byder på en dragende og mørk sensualitet, der fortsat giver håb om mere end det, vi får på Songs For Modern Mammals.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA